top of page
GygreSiwVeronica-5.jpg
VICTORIA STANDAL.jpg

VICTORIA STANDAL

Med stort hjerte for musikk - og familie, har Victoria Standal fra Langevåg i Sula kommune, entret musikkverden med sin fantastiske og hjerteskjærende egenskrevne sang «You are music». Sangen er skrevet til sønnen Nathaniel, som kom til verden 10. april 2012, med Cerebral Parese. Nathaniel blei bare 4,5 år gammel – men satte dype og kjærlige spor i alle rundt seg, med sin unike personlighet og verdens varmeste smil. Gjennom smerten av å miste Nathaniel, samt den store kjærligheten mellom mor og sønn, utviklet Victoria sangtalentet sitt, og slo sterkt igjennom i Januar 2017, da hun signerte platekontrakt med plateselskapet Gygre. 
Dyrkorn som er ei jordnær og utadvendt jente, har i tillegg hatt utallige opptredener både på hjemmebane og i media, da hun var med i tv-programmet X-Factor i 2010 og The Stream i 2016 med gode resultater, siden hun først startet med musikk i veldig ung alder. Hun er allsidig men har størst interesse for pop å visesanger, låtene synger hun både på norsk og engelsk. 
Victoria Standal Dyrkorn er godt i gang med sin aller første EP, samtidig som hun kommer med en ny singel 10. Mai – «start all over». 

bottom of page