top of page

MATHEA LØ

Mathea Lø, ble for alvor kjent da hun deltok på tv programmet The Stream, våren 2016. Da var hun 16 år. Fra tårevåt og overraskende audition, ble hun en plateklar artist i Juli 2017. Da skrev Mathea Lødemel under en platekontrakt med Plate -og promoteringsselskapet Gygre i Ålesund. Det var ikke bare Gygre som hadde fått øynene opp for henne. Tommy Berre, låtskriver og produsent tok også kontakt med henne, og sammen er det inngått en avtale på 10 låter, som skal sleppes 2017/2018.

Hvorfor akkurat Mathea Lø? Matheas stemme treffer en nerve i deg. Hun når sitt publikum og trollbinder deg med sin særegne stemme og melodi. Hun tar deg med på en vandring, inn i deg selv. Hun gir deg følelser som tristhet og glede. Det er det som er fordelen til Mathea Lø melder Siw K. Almås i plateselskapet Gygre. Mitt ansvar er at hun får dele dette med så mange som mulig, og jeg håper at folket vil oppdage hva hun har å by på.

Mathea har snart fullført 3 år på Musikk linja ved Volda vgs.

Hun livestreamet releaskonserten sin via facebook, fra Ocean Sound recordings på Giske. Dette resulterte i hele 6000 seere.

Har spelt på arrangement som bl.annet

  • – Bygdesus

  • – Musikk i sentrum, Ørsta

  • – Vartdalsdagane

  • – Private eventer gjennom Flan Booking

  • – Unicef sin innsamlingsaksjon NRK M&R

Spotifylistet på:

 - Vendi Vidi Viral

 - Norway Viral 50

Radiolistet

 - Nrkp1 M&R


«Man blir så rørt at det er vanskelig å snakke!» - Espen Lind

«Du sang som du hadde hatt kjærlighetssorg i 10 år» -Marion Ravn 

Kontakt , presse og booking

FLAN BOOKING

ÅLESUND

70177480

kontakt@flan-booking.no

bottom of page