top of page

Heidi Lambach er bosatt i Bergen. Hun  jobber til daglig som sanger og låtskriver.

2019 slepper Heidi album. Vi booker også denne duoen som Heidi er en del av.

Lambach & Lund

Lambach & Lund består av sangerne Heidi Lambach og Chris Lund. De startet samarbeidet i 2012, og har gjort det til sitt varemerke å levere konserter med høy kunstnerisk kvalitet, ispedd en stor dose humor, sjarm og improvisasjon.

Heidi jobber innen musikaler, er låtskriver og tekstforfatter, og har gitt ut flere album i samarbeid med andre artister. Hun jobber nå med sitt første album som soloartist.

Chris høster stor anerkjennelse for sin stemmeprakt og sitt unike uttrykk som artist. Chris og har deltatt i flere store oppsetninger og musikaler som solist.

Med fokus på formidling og stemme, leder Lambach & Lund publikum inn i sitt unike musikalske univers. Spennvidden er stor, her får du både gåsehudfremkallende ballader og elleville medleyer der hele stemmeregisteret utfordres til det fulle. Musikalsk ekstremsport!

Her er noe av det publikum og oppdragsgivere har sagt etter konsertene:

"Kjære gode Lambach&Lund. Jeg skal prøve å la være å banne, men fy ultraveldig så bra dere er!!! Og FOR en vokalprestasjon dere viser! Tusen takk for en helt fantastisk opplevelse."
-Henning Sudmann

"Det var en helt fantastisk kveld. Ren nytelse for oss som var heldige å være tilstede!"

-Inger Jo Tellefsen

"Det var en fantastisk konsert og jeg gleder meg allerede til neste gang" -Lill Irene Larsen

"Lambach&Lund og André Søfteland, for et fantastisk morsomt og underholdende show dere hadde!"
-Tone Rudshaug 

947115_600471819998224_1475727154_n_edit
bottom of page